OŠ KAŠELJ
  • O ŠOLI
    • Kontakti
    • Publikacija
    • Himna
    • ŠOLSKI DOKUMENTI >
      • Hišni red
      • Vzgojni načrt
      • Kodeks
    • Učitelji
    • Svetovalna služba >
      • UČENCI S POSEBNIMI POTREBAMI
      • DELO Z NADARJENIMI
      • KARIERNA ORIENTACIJA
      • UČNA POMOČ
      • UČENCI TUJCI
    • Katalog IJZ
    • pisma šoli
  • OBVESTILA
  • ZA UČENCE
    • NADOMEŠČANJA in URNIKI
    • SPLETNE STRANI ODDELKOV >
      • 5. a
      • Natašin kotiček
      • 53na slovenščina
      • Digitalna fotografija
      • Šolska skupnost
      • GLASBENA UČILNICA
    • dnevi dejavnosti
    • interesne dejavnosti
    • npz
    • šole v naravi
    • izbirni predmeti
    • tekmovanja
    • prevozi
    • status športnika
    • eStoritve
    • Varna raba interneta
  • ZA STARŠE
    • Koledar
    • Roditeljski s. in govorilne ure
    • Šolski sklad
    • Obrazci
    • ORGANI ZAVODA
  • KNJIŽNICA
    • Učbeniški sklad
    • Knjižnica v karanteni
  • KUHINJA
    • odjava
    • Jedilnik
  • UTRINKI
  • 10 let OŠ Kašelj

Jedilnik

Ponedeljek, 20. junija
Z Čokolino (7)
M  Ovseni kruh (1), maslo (7), marmelada , čaj
K   Rižota, solata, sadna solata (7)
PM  Polnozrnata štručka (1, 6), * bio vaniljevo mleko (7)

Torek, 21. junija                                                   
Z  Kruh (1), čokoladni namaz (1 ,6 , 7), čaj                        
M Koruzni kosmiči (1), mleko (7), masleni keksi (1, 3, 7)
K Polpeti z grahovo omako (1, 3, 7), pire krompir (7), zeljna solata, breskev
PM Krof z marmelado  (1, 3, 7), voda

Sreda, 22. junija                                       
Z Prosena kaša z mlekom (7)
M Pletenka s sezamom (1, 11), grški jogurt (7), nektarine
K Špageti po bolonjsko (1), solata, lučka (7)
PM Koruzna žemljica (1), hruška

Četrtek, 23. junija
Z Kruh (1), marmelada, čaj
M Črna bombeta (1), piščančja šunka, paradižnik, vitaminski napitek
K Goveji golaž (1), polenta, solata, domača tortica (1, 3, 7)
PM Jabolčni žepek (1, 3, 7), pomaranča

Petek, 24. junija
Z Mlečni zdrob s posipom (6, 7)
M Slanik (1), *bio smuti jagoda/banana/vanilja (7), jabolko
K Pica (1, 3, 7), 100-odstotni sok
PM  Navadni jogurt (7), breskev


​Seznam sestavin ali proizvodov, ki povzročajo alergije ali preobčutljivosti (t.i. alergeni) 

1. Žita, ki vsebujejo gluten, zlasti: pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih, razen:(a) glukoznih sirupov na osnovi pšenice, vključno z dekstrozo ( 1 );(b) maltodekstrinov na osnovi pšenice ( 1 );(c) glukoznih sirupov na osnovi ječmena;(d) žit, ki se uporabljajo za alkoholne destilate, vključno z etilnim alkoholom kmetijskega izvora;
2. raki in proizvodi iz njih;
3. jajca in proizvodi iz njih;
4. ribe in proizvodi iz njih, razen: (a) ribje želatine, ki se uporablja kot nosilec za vitamine ali karotenoide; (b) ribje želatine ali želatine iz ribjih mehurjev, ki se uporablja kot sredstvo za bistrenje piva in vina;
5. arašidi (kikiriki) in proizvodi iz njih;
6. zrnje soje in proizvodi iz njega, razen: (a) popolnoma rafiniranega sojinega olja in maščob ( 1 ); (b) naravnih zmesi tokoferola (E306), naravnega D-alfa-tokoferola, naravnega D-alfa-tokoferol acetata, naravnega D-alfa-tokoferol sukcinata iz soje; (c) rastlinskih sterolov in estrov rastlinskih sterolov iz sojinega olja; (d) rastlinskih estrov stanola, proizvedenih iz sterolov iz sojinega olja;
7. mleko in mlečni proizvodi (ki vsebujejo laktozo), razen: (a) sirotke, ki se uporablja za alkoholne destilate, vključno z etilnim alkoholom kmetijskega izvora; (b) laktitola;
8. oreški, in sicer mandlji (Amygdalus communis L.), lešniki (Corylus avellana), orehi (Juglans regia), indijski oreščki (Anacardium occidentale), ameriški orehi (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), brazilski oreščki (Bertholletia excelsa), pistacija (Pistacia vera), makadamija ali orehi Queensland (Macadamia ternifolia) ter proizvodi iz njih, razen oreškov, ki se uporabljajo za alkoholne destilate, vključno z etilnim alkoholom kmetijskega izvora;
9. listna zelena in proizvodi iz nje;
10. gorčično seme in proizvodi iz njega;
11. sezamovo seme in proizvodi iz njega;
12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/l glede na skupni SO 2 , ki se izračunajo za proizvode, ki so pripravljeni za uživanje ali obnovljeni v skladu z navodili proizvajalcev;
13. volčji bob in proizvodi iz njega;
14. mehkužci in proizvodi iz njih.

SHEMA ŠOLSKE HRANE - SŠH
​
Naša osnovna šola sodeluje v evropskem »sistemu razdeljevanja sadja v šolah« s finančno podporo Evropske unije. 
Picture

Osnovna šola Kašelj

Kašeljska cesta 119a
1260 Ljubljana

Telefon

01 528 36 59

Email

tajnistvo@oskaselj.si
  • O ŠOLI
    • Kontakti
    • Publikacija
    • Himna
    • ŠOLSKI DOKUMENTI >
      • Hišni red
      • Vzgojni načrt
      • Kodeks
    • Učitelji
    • Svetovalna služba >
      • UČENCI S POSEBNIMI POTREBAMI
      • DELO Z NADARJENIMI
      • KARIERNA ORIENTACIJA
      • UČNA POMOČ
      • UČENCI TUJCI
    • Katalog IJZ
    • pisma šoli
  • OBVESTILA
  • ZA UČENCE
    • NADOMEŠČANJA in URNIKI
    • SPLETNE STRANI ODDELKOV >
      • 5. a
      • Natašin kotiček
      • 53na slovenščina
      • Digitalna fotografija
      • Šolska skupnost
      • GLASBENA UČILNICA
    • dnevi dejavnosti
    • interesne dejavnosti
    • npz
    • šole v naravi
    • izbirni predmeti
    • tekmovanja
    • prevozi
    • status športnika
    • eStoritve
    • Varna raba interneta
  • ZA STARŠE
    • Koledar
    • Roditeljski s. in govorilne ure
    • Šolski sklad
    • Obrazci
    • ORGANI ZAVODA
  • KNJIŽNICA
    • Učbeniški sklad
    • Knjižnica v karanteni
  • KUHINJA
    • odjava
    • Jedilnik
  • UTRINKI
  • 10 let OŠ Kašelj