OŠ KAŠELJ
  • O ŠOLI
    • Kontakti
    • Publikacija
    • Himna
    • ŠOLSKI DOKUMENTI >
      • Hišni red
      • Vzgojni načrt
      • Kodeks
    • Učitelji
    • Svetovalna služba >
      • UČENCI S POSEBNIMI POTREBAMI
      • DELO Z NADARJENIMI
      • KARIERNA ORIENTACIJA
      • UČNA POMOČ
      • UČENCI TUJCI
    • Katalog IJZ
    • 10 let OŠ Kašelj
    • pisma šoli
  • OBVESTILA
  • ZA UČENCE
    • NADOMEŠČANJA in URNIKI
    • SPLETNE STRANI ODDELKOV >
      • Natašin kotiček
      • 53na slovenščina
      • Šolska skupnost
      • GLASBENA UČILNICA
    • dnevi dejavnosti
    • interesne dejavnosti
    • npz
    • šole v naravi
    • izbirni predmeti
    • tekmovanja
    • prevozi
    • status športnika
    • eStoritve
    • Varna raba interneta
  • ZA STARŠE
    • Koledar
    • Roditeljski s. in govorilne ure
    • Šolski sklad
    • Obrazci
    • ORGANI ZAVODA
  • KNJIŽNICA
    • Učbeniški sklad
    • Knjižnica v karanteni
  • KUHINJA
    • odjava
    • Jedilnik
  • UTRINKI
  • Erasmus+

Jedilnik

Ponedeljek, 30. januarja                                            ( SŠH – * bio mleko (7))                      
Z Čokoladni  kosmiči (1), mleko (7)
M Kruh z manj soli (1), marmelada, kisla smetana (7)
K  Špageti po bolonjsko (1, 7), rdeča pesa, sadna solata (7)
PM  Skutna žemlja (1, 7), pomaranča

Torek, 31. januarja                                                             
Z  Kruh (1), marmelada, čaj
M  Čokoladni kosmiči (1, 6, 7), mleko (7), banana
K   Golaž (1), polenta, solata, kivi                       
PM  Slanik (1), hruška

Sreda, 1. februarja                                                  
Z Kruh (1), pečena umešana jajca (3), čaj
M Pisan kruh (1), tunin namaz (1, 3, 4, 7), kisle kumarice, čaj z limono
K Fižolova juha s kranjsko klobaso, palačinke (1, 3, 7)
PM Vaniljev puding (7), prepečenec (1)


Četrtek, 2. februarja                            
Z  Mlečni zdrob s posipom (1, 6, 7)
M  Hotdog štručka (1), telečja hrenovka, gorčica (10), voda
K  Goveja juha (7), musaka (1, 3, 7), zelena solata, kuštravček (1, 3, 7)
PM  Čokoladna špirala (1, 3, 7), sok    

Petek, 3. februarja                                                             (SŠS – JABOLKO)
Z Kruh (1), čokoladni namaz (1, 6, 7, 8), čaj
M Sezamova pletenka (1, 11), grški navadni jogurt (7)
K Krompirjeva juha s hrenovko (1), pečena kaša z jabolki (7)
PM Orehova potica (1, 3, 7, 8), voda

​Seznam sestavin ali proizvodov, ki povzročajo alergije ali preobčutljivosti (t.i. alergeni) 

1. Žita, ki vsebujejo gluten, zlasti: pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih, razen:(a) glukoznih sirupov na osnovi pšenice, vključno z dekstrozo ( 1 );(b) maltodekstrinov na osnovi pšenice ( 1 );(c) glukoznih sirupov na osnovi ječmena;(d) žit, ki se uporabljajo za alkoholne destilate, vključno z etilnim alkoholom kmetijskega izvora;
2. raki in proizvodi iz njih;
3. jajca in proizvodi iz njih;
4. ribe in proizvodi iz njih, razen: (a) ribje želatine, ki se uporablja kot nosilec za vitamine ali karotenoide; (b) ribje želatine ali želatine iz ribjih mehurjev, ki se uporablja kot sredstvo za bistrenje piva in vina;
5. arašidi (kikiriki) in proizvodi iz njih;
6. zrnje soje in proizvodi iz njega, razen: (a) popolnoma rafiniranega sojinega olja in maščob ( 1 ); (b) naravnih zmesi tokoferola (E306), naravnega D-alfa-tokoferola, naravnega D-alfa-tokoferol acetata, naravnega D-alfa-tokoferol sukcinata iz soje; (c) rastlinskih sterolov in estrov rastlinskih sterolov iz sojinega olja; (d) rastlinskih estrov stanola, proizvedenih iz sterolov iz sojinega olja;
7. mleko in mlečni proizvodi (ki vsebujejo laktozo), razen: (a) sirotke, ki se uporablja za alkoholne destilate, vključno z etilnim alkoholom kmetijskega izvora; (b) laktitola;
8. oreški, in sicer mandlji (Amygdalus communis L.), lešniki (Corylus avellana), orehi (Juglans regia), indijski oreščki (Anacardium occidentale), ameriški orehi (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), brazilski oreščki (Bertholletia excelsa), pistacija (Pistacia vera), makadamija ali orehi Queensland (Macadamia ternifolia) ter proizvodi iz njih, razen oreškov, ki se uporabljajo za alkoholne destilate, vključno z etilnim alkoholom kmetijskega izvora;
9. listna zelena in proizvodi iz nje;
10. gorčično seme in proizvodi iz njega;
11. sezamovo seme in proizvodi iz njega;
12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/l glede na skupni SO 2 , ki se izračunajo za proizvode, ki so pripravljeni za uživanje ali obnovljeni v skladu z navodili proizvajalcev;
13. volčji bob in proizvodi iz njega;
14. mehkužci in proizvodi iz njih.

SHEMA ŠOLSKE HRANE - SŠH
​
Naša osnovna šola sodeluje v evropskem »sistemu razdeljevanja sadja v šolah« s finančno podporo Evropske unije. 
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • O ŠOLI
    • Kontakti
    • Publikacija
    • Himna
    • ŠOLSKI DOKUMENTI >
      • Hišni red
      • Vzgojni načrt
      • Kodeks
    • Učitelji
    • Svetovalna služba >
      • UČENCI S POSEBNIMI POTREBAMI
      • DELO Z NADARJENIMI
      • KARIERNA ORIENTACIJA
      • UČNA POMOČ
      • UČENCI TUJCI
    • Katalog IJZ
    • 10 let OŠ Kašelj
    • pisma šoli
  • OBVESTILA
  • ZA UČENCE
    • NADOMEŠČANJA in URNIKI
    • SPLETNE STRANI ODDELKOV >
      • Natašin kotiček
      • 53na slovenščina
      • Šolska skupnost
      • GLASBENA UČILNICA
    • dnevi dejavnosti
    • interesne dejavnosti
    • npz
    • šole v naravi
    • izbirni predmeti
    • tekmovanja
    • prevozi
    • status športnika
    • eStoritve
    • Varna raba interneta
  • ZA STARŠE
    • Koledar
    • Roditeljski s. in govorilne ure
    • Šolski sklad
    • Obrazci
    • ORGANI ZAVODA
  • KNJIŽNICA
    • Učbeniški sklad
    • Knjižnica v karanteni
  • KUHINJA
    • odjava
    • Jedilnik
  • UTRINKI
  • Erasmus+